gittis.blogg.se

Välkommen till en liten del av Gittis stora värld!!

Min dag!!

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort massor!! Gick upp ganska tidigt o tog en promenad med vagnen. Sen handlade jag en massa onyttigt. Älskade systersonen Benjamin kom över o ville baka, så ännu mera onyttigheter. Och sen kom syrrans man förbi o tipdade om mjukglassen man kan göra själv. Han gjorde mig o gravida syrran så sugen att han fick gå o handla. Och inte nog med d, så blev jag plötsligt sugen på "halva" persisk sötsak. Så mamma som också var på besök fick fixa d åt mig. Så hela dagen har jag gått runt o ätit en massa. Utöver lunchen som bestod av lax  har allt jag stoppat i mig vart otroligt onyttigt, dock mkt gott. 
Mannen skulle resa till Istanbul med jobbet denna helg. Men d blev inte av....så han fick gå på casinot o ha en utekväll med sina kompisar. Men bara för att jag var ute igår, annars hade han inte kunnat göra d!!
Han e väl hemma snart!!
Jag e super trött o mätt, ligger redan i sängen o kommer slockna så fort jag lägger ifrån mig mobilen. Känner att jag måste ut o springa imon efter allt jag ätit idag. Men imon blir d ut o handla till söndagens grillning. Men e d helg så e d helg. Man lever en gång o ska få njuta....o jag njuter av att äta:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: