gittis.blogg.se

Välkommen till en liten del av Gittis stora värld!!

Storebrorsan!!

Kategori: Allmänt

 
I lördags åkte vi till KS där Benjamin fick träffa Sam. Storebrorsan fick träffa lillbrorsan<3<3 Benjamin hade redan köpt en present som han skickat med föräldrarna. Men han ville köpa en till o d blev en liten pirat!
Det var så spännande att se hans reaktion o jag hade massa tankar om hur han skulle reagera. Men Benjamin var hur cool som helst. Och han älskar verkligen sin lillebror<3<3 
Man har ju hört att d kan uppstå avundsjuka. Men så var det inte o tack o lov så verkar Benjamin inte vara en sådan unge( än så länge). Men vi får inte glömma att han får en hel del uppmärksamhet. Dessutom har ju lillebror köpt brandbilslego till storebror. Så han ligger väldigt bra till just nu. 
 
Det har varit mkt att göra för min egna lilla familj. Vi har haft fullt. Och imorgon kommer min mans kusin o hans fru hit från Dubai. Så då får vi ännu mer att göra mitt i allt. 
 
Men mitt i kaoset har jag hunnit ta mig till Acnespecialisten o fått veta att jag inte har acne utan knottror. Så behandling e bokad på torsdag o produkterna köper jag efter behandlingen. Projekt få fin/slät hud är i gång. 
Jag/vi har även hunnit fastna för ett hus. Får skriva mer om d en annan gång!!
 
Och nu kom jag på att jag inte frågat syrran om d e OK att lägga upp en bild på Sam. Får gör d imorgon. Han e så himla söt....man vill ba sitta o stirra på honom. 
 
Nu längtar jag efter en god natts sömn!!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: