gittis.blogg.se

Välkommen till en liten del av Gittis stora värld!!

Besök från Norge!!

Kategori: Allmänt

Min faster och fasters man är här på besök! Har åkt ända till Sthlm från Lillesand för att hälsa på oss, dock främst för att träffa min o syrrans bebis. 
Alltid trevligt med besök!!
 
Ikväll får jag lägga mig tidigt då Izabel har tid på BVC imorgon bitti. Vi ska vara på Mamma mia kl 08:00. Efter d ska jag passa på o hälsa på mitt gamla jobb o nuvarande jobb. Ser fram emot att träffa mina kollegor!!
 
 

Smart dotter!!

Kategori: Allmänt

 
Smart dotter som lyckas få present av pappa på mamma o pappas bröllopsdag<3<3
Älskade maken köpte en jätte fin armband till mig o även en ram som jag önskat mig till Izabel<3<3

<3<3

Kategori: Allmänt

 
tiden flyger iväg, har det verkligen gått 2 år nu?? På vår 1-årsdag bar jag min ängel i magen o nu när vi firar 2-årsdagen är hon 7 månader o 17 dagar gammal o har köpt present till mig<3<3
Jag e så lycklig jag kan bli<3<3

2 år som gifta<3<3

Kategori: Allmänt

http://m.youtube.com/watch?v=7GspPArNTjs

På jakt efter större lägenhet!!

Kategori: Allmänt

 
Idag hann vi med 2 visningar. Ena på Kumgsholmen (Hornsbergs strand) o andra i Sumpan. Jag ville inte gå på första visningen då jag inte vill o kan tänka mig att flytta från Sumpan. Men utsikten lockade mig. Så vi gick på visningen o ingen av oss fastnade för lägenheten. Den var inte alls så stor som på bilderna. Jätte små sovrum o vardagsrum. Vardagsrummet o köket var mindre än vår nuvarande lägenhet. Och d e enda anledningen till att jag vill ha större. Annars e jag nöjd med våran 3:a. Dessutom gillade jag inte området, jag kände mig inte hemma o tyckte att folket var så stela, både de ute o de som var på visningen.
Efter visningen tog vi en promenad längs med vattnet o diskuterade o bollade tankar med våra vänner som var med. 
 
Sedan gick vi på en visning i Sumpan som vi hade tänkt skippa på grund av den höga avgiften men i sista stund så tog vi oss dit o föll för vindsvåningen på 163 kvm. Dock finns d nackdelar med den. Den e från 1938 o en annan stor nackdel e att hissen öppnas i lägenheten (ogillar d starkt). Så imorgon ska vi ge besked om den nyproducerade i Sumpan men vi e förvirrade. Enligt vår plus/minus lista ska vi köra på den nyproducerade. Men d e så svårt när man sett en sån fin våning som e klar att flytta in i. Den nyproducerade e klar om 1 år o tänk om d inte överensstämmer med den bild vi har skapat oss?? Inte lätt detta!! Vet inte riktigt hur vi ska göra, ska vi ha bråttom vid ett sådant stort beslut?? Eller ska vi vara nöjda med våran 3:a än så länge. Plats har vi ju, men man vill ju ha större!!
 
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-5rum-sundbyberg-sundbybergs-kommun-starrbacksgatan-6,-4-tr-5442751
 
 
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-sundbyberg-centrum-sundbybergs-kommun-landsvagen-69,-8-tr,-hissar-finns-5414154
 
 

Tar åt sig äran!!

Kategori: Allmänt

 
En bild på Henrik som försöker ta åt sig äran:) 
Visst hjälpte han till men d var Yvonne som lagade den goda maten o pajen:)

Från d ena till d andra!!

Kategori: Allmänt

 
igårkväll somnade jag med en hemsk huvudvärk.   Liza o Barlin kom över på middag igår o d var verkligen tråkigt att jag hade huvudvärk. Efter att de hade gått kom Ehsan hem o ville kolla film men jag la mig bara i sängen o hoppades på att bli bättre tills idag. Då var hade massa saker att göra. 
Tack o lov vaknade jag utan huvudvärk. ganska tidigt åkte vi till sommarstället o grillade. Känns så tråkigt att vi inte åker dit oftare. Får se till att hänga där lite med nästa sommar. 
Efter grillningen åkte vi hem till Henrik o Yvonne som lagade en mkt god lasange o en smaskig rabarberpaj. Det var som vanligt mysigt o trevligt att träffa detta trevliga par:)

Tidig power walk!!

Kategori: Allmänt

 
Känner mig så duktig som orkade gå upp tidigt för att gå ut o gå. Eftersom att Izabel sov i vagnen gick jag ganska länge. Vilket var skönt!!
När hungern började ta över köpte jag med nybakad bröd o gick hem till syrran för att äta frukost. Hungrig som jag var tog jag inte bild på mina goda mackor men tog en bild på syrrans mans sista macka:) 
 
Izabel sover fortfarande o jag ska laga mat till henne nu. Sen har jag tänkt att jag ska ta en shoppingsrunda efter lunch. 
 
Ha d bäst!!

Love Handler!!

Kategori: Allmänt

Värt att testa!!
 
http://www.minimedia.se/eleven/smorj-in-karlekshandtagen-med-kittlig-kram

Love Handler!!

Kategori: Allmänt

Värt att testa!!
 
http://www.minimedia.se/eleven/smorj-in-karlekshandtagen-med-kittlig-kram

Shopping!!

Kategori: Allmänt

Det blev lite shopping på stan. Dock hittade jag inte d jag letade efter men fick med mig andra plagg. Åt en god lunch/middag o avslutade shoppingen med en god latte. Nu är jag hemma o d e dags för filmmys. Om älsklingen nu lyckas natta Izabel. Hon har sovit ganska mkt idag så hon är inte supertrött. 
Kommer nog ha ätit upp allt under tiden maken nattar Izabel.
 

<3<3

Kategori: Allmänt

Min Izabel<3<3

Svårt att bestämma oss!!

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi fast igen, ena dagen bestämmer vi oss för att bo i lägenhet och andra dagen för att bo i villa. Vi kom äntligen överens om att vi vill bo mitt i smeten o ha nära till allt och bestämde oss för de nyproducerade i Sumpan. När det väl var klart, eller nästan klart så säger min älskade make att vi kan lägga de pengarna för en lägenhet i Kungsholmen istället. Men alltså så här e d, jag vill bo i Sumpan o ingen annanstans. Jag har verkligen fastnat för Sumpan o d känns som mitt hem. Speciellt nu när jag e mammaledig o spenderar mkt tid utomhus har jag verkligen bestämt mig och kommit fram till att jag inte e ngn husmänniska.Även om huset ligger i Sumpan. Vi var på en visning i Duvbo i söndags och trots att d var ganska så nära Duvbo T-bana så kändes d inte bra.
Men som sagt så har min älskade make förvirrat en redan förvirrad Gitti.
 
 
Detta hus hade vi verkligen fastnat för men jag kan absolut inte tänka mig att bo så långt ifrån allt. Jag vill kunna springa ner till Ica på 2min o köpa d jag behöver.
 
 
Och så har vi dessa underbara lägenheter som jag tills igår ville ha, men nu är jag återigen förvirrad.
 
Inte lätt detta, det känns bekvämast om vi struntar i att köpa en större, vi kanske ska nöja oss med vår 3:a.
 
 
 
 

Min prinsessa<3<3

Kategori: Allmänt

Mor o dotter....jag älskar min underbara Izabel över alla gränser....hol är mitt allt 

Salong betong!!

Kategori: Allmänt

 
Efter att ha avbokat flera tider fick jag o maken äntligen till d idag. Vi var på salong betong på Kungsgatan o  tatuerade oss. Vi tatuerade in Izabels namn<3<3 
Jag e inte så mycket för tatueringar o när Ehsan ville tatuera in mitt namn övertygade jag honom att inte göra det. Men  när d kommer till vår älskade dotter så e d en annan sak. Redan när jag bar på henne i magen bestämde jag mig för hur jag ville ha tatueringen. Och nu e d gjort. Och till er som tror att d gör ont vill jag bara säga att d inte alls stämmer. Folk hade skrämt mig o sagt att handleden gör ondast. Så jag var livrädd helt i onödan. Visst kändes d men absolut inte så mkt som vissa hade sagt till mig. 
Jag har nu en tatuering som jag älskar<3<3

DAHL!

Kategori: Allmänt

Dessa produkter har jag nu använt i några dagar o jag ser redan resultat. Det e en 2-veckors kur o     tanken e att alla knottror(finnar) ska vara borta. vi får väl se vad jag får för Slut resultat. Innan hette dessa produkter care plus men nu har de bytt namn till DAHL. Och jag kan redan nu efter enbart några dagars användning rekommendera d till personer som e mindre nöjda med sin hy. Jag har testat massa olika produkter o behandlingar de senaste 6 månaderna, alltså efter graviditeten. Och jag har inte varit nöjd med ngt. Men på Acnespecialisten fick jag reda på att jag inte har acne utan att d enbart e obalans o därav massa underhuds knottror. Så dessa produkter e inte avsedda för personer med acne. De anpassar kuren efter den egna hudtypen. Får skriva om slutresultatet, hoppas på en slät o fin hy!!

Älskade maken!!

Kategori: Allmänt

Älskade maken var sugen på lövbiff men då jag e inne på att leva lite sundare föreslog jag att vi enbart skulle äta grönsaker till o han höll med. Men ni dom känner oss väl vet mkt väl om att vi inte skulle kunna skippa potatisen o bearnisesåsen. Dessutom gillar ju jag inte kött o lövbiff kan jag äta med hjälp sv att jag dödar köttsmaken med hjälp av bearnisesåsen. Så visst blev d älsklingens favorit rätt med allt som enligt oss ska höra till. 
nnan detta inlägg skrev jag ett långt inlägg om produkter jag hämtade ut idag. Men dessvärre dök den klumpiga Gitti upp o råkade trycka lite fel o vips så var d borta. Nu e jag för trött för att skriva om allt men imorgon skriver jag om dessa underbara produkter som ni som e mindre nöjda med er hy kan läsa om
 
 

Present från Dubai!!

Kategori: Allmänt

Njuter av god baklava o te. Från o med imorgon blir d hård träning för min del. Nu har d hela gått allt för långt. Jag måste lägga av med sötsaker o börja leva ett sunt liv. 
 

Persiska vinbladsdolmar!!

Kategori: Allmänt

 
Min man har blivi beroende av min mammas mat. Och nu senast fick vi vinbladsdolmar så goda att vi bråkade om vem som skulle få flest. 
Min mor e riktigt grym på att laga mat.
Vill lära mig laga vinbladsdolmar o får fråga efter receptet. Fåt väl se hur o om jag lyckas. Men dessa var himmelskt goda!! 

Valnötstårta....mmmm!!!!

Kategori: Allmänt

 
Jag e inte så förtjust i tåror, men syrrans valnöt o chokladtårta med smak av kaffe e väldigt god. Det blev en stressig o snabb firande då alla 3 ungarna (eller rättare sagt Izabel o Sam, Benjamin hade faktiskt inte så mkt med kaoset att göra) hade bestämt sig för att göra kaos precis när vi skulle fika. Men vi hann få i oss en hel del av den goda tårtan. Och så fick jag fler presenter( presentkort som jag önskade mig). 
Jag känner mig faktiskt helt slutkörd. Vill bara lägga mig o sova. Men d blir inte sängen på ett bra tag nu. Vi ska kolla resor o kolla efter hus på hemnet. 
 
OBS!! Jag fyller så klart 31 o inte 1:) men d var mkt enklare att blåsa ut 1 ljus:)
 

31 år o otålig!

Kategori: Allmänt

 
Då var d dags att fylla år igen. Plötsligt e jag 31 år gammal. Förra året var min lilla ängel i magen o jag hade ingen aning om hur hon såg ut, hur hon skulle vara o framför allt hur hon skulle komma att förändra mitt/vårt liv. Hon har till o med kunnat förändra/förbättra några av mina mindre bra egenskaper. Hon har satt mig på prov till max o testat mitt tålamod. Hon e det mest betydelsefulla i mitt liv o just därför är  denna födelsedag annorlunda. Hon e den bästa presenten jag kunnat önska mig. En evig present som  jag e tacksam för<3<3
 
Trots att Izabel lyckats ge mig bättre tålamod så har d ingen inverkan när d kommer till presenter.  I eftermiddags såg jag hur Ehsan gömde presenter o jag väntade till 24:00 o min underbara man nöjde sig med att bara gratta mig. Där satt jag utan present. Men när gästerna gick runt 24:20 kom presenterna fram. Det var ju tur d....för jag var på väg att börja leta. Ehsan ville ge mig presenterna imorgon när Izabel också var vaken men han vet mkt väl att jag inte skulle kunna somna om jag inte fick öppna de inatt. Men jag fick tjata lite för att få de. Nu går en nöjd Gitti till sängs. 
Några bilder på dagens presenter o några bilder från förra året då min ängel var i magen o vi inte ens visste om d var en flicka eller pojke!!
 
 
 
 
 
 
 

31 år o otålig!!

Kategori: Allmänt

 
 
Då var d dags att fylla år igen. Plötsligt e jag 31 år gammal. Förra året var min lilla ängel i magen o jag hade ingen aning om hur hon såg ut, hur hon skulle vara o framför allt hur hon skulle komma att förändra mitt/vårt liv. Hon har till o med kunnat förändra/förbättra några av mina mindre bra egenskaper. Hon har satt mig på prov till max o testat mitt tålamod. Hon e det mest betydelsefulla i mitt liv o just därför är  denna födelsedag annorlunda. Hon e den bästa presenten jag kunnat önska mig. En evig present som  jag e tacksam för<3<3
 
Trots att Izabel lyckats ge mig bättre tålamod så har d ingen inverkan när d kommer till presenter.  I eftermiddags såg jag hur Ehsan gömde presenter o jag väntade till 24:00 o min underbara man nöjde sig med att bara gratta mig. Där satt jag utan present. Men när gästerna gick runt 24:20 kom presenterna fram. Det var ju tur d....för jag var på väg att börja leta. Ehsan ville ge mig presenterna imorgon när Izabel också var vaken men han vet mkt väl att jag inte skulle kunna somna om jag inte fick öppna de inatt. Men jag fick tjata lite för att få de. Nu går en nöjd Gitti till sängs. 
Några bilder på dagens presenter o några bilder från förra året då min ängel var i magen o vi inte ens visste om d var en flicka eller pojke!!

31 år o otålig!

Kategori: Allmänt

 
Då var d dags att fylla år igen. Plötsligt e jag 31 år gammal. Förra året var min lilla ängel i magen o jag hade ingen aning om hur hon såg ut, hur hon skulle vara o framför allt hur hon skulle komma att förändra mitt/vårt liv. Hon har till o med kunnat förändra/förbättra några av mina mindre bra egenskaper. Hon har satt mig på prov till max o testat mitt tålamod. Hon e det mest betydelsefulla i mitt liv o just därför är  denna födelsedag annorlunda. Hon e den bästa presenten jag kunnat önska mig. En evig present som  jag e tacksam för<3<3
 
Trots att Izabel lyckats ge mig bättre tålamod så har d ingen inverkan när d kommer till presenter.  I eftermiddags såg jag hur Ehsan gömde presenter o jag väntade till 24:00 o min underbara man nöjde sig med att bara gratta mig. Där satt jag utan present. Men när gästerna gick runt 24:20 kom presenterna fram. Det var ju tur d....för jag var på väg att börja leta. Ehsan ville ge mig presenterna imorgon när Izabel också var vaken men han vet mkt väl att jag inte skulle kunna somna om jag inte fick öppna de inatt. Men jag fick tjata lite för att få de. Nu går en nöjd Gitti till sängs. 
Några bilder på dagens presenter o några bilder från förra året då min ängel var i magen o vi inte ens visste om d var en flicka eller pojke!!