gittis.blogg.se

Välkommen till en liten del av Gittis stora värld!!

God jul från oss till er!!

Kategori: Allmänt

Familjen Z önskar er alla en god jul!! Våra gäster gick för en stund sedan och duktiga jag har städat undan allt. Trots att syrran hjälpe till med maten, rättare sagt fixade nästan allt så är jag ganska trött. Men vi hade en mysig julafton med min underbara syster och hennes familj och Ehsans familj. Denna julafton betyder väldigt mkt för oss, det är våran prinsessas första jul. Förra året var hon i magen och nu är hon snart 1 år gammal. Det är sjukt hur snabbt tiden flyger iväg. Men livet är underbart med ett eget barn som fyller en stor plats, rättare sagt all plats. Izabel är mitt liv och jag gör och kommer göra allt för att hon ska vara lyckligast<3<3
Tur att maken hade koll, han tog fram det vi hade missat, kalla rätterna glömdes bort helt o hållet som ni kan se på bilden. Men där var maken snabb o såg att det saknades.

Tankarna som kommer o går!!

Kategori: Allmänt

 
 Maken fick för sig att jag skulle posera när jag satt o njöt av ett glas vitt. Sista julklapparna inhandlades sent ikväll i Solna centrum. Efter en lång dag förtjänade jag att koppla av och njuta i soffan. Men ni vet de tankarna som finns där någonstans och som får för sig att hoppa fram lite då o då. Så var det ikväll, de bara dök upp och distraherade mig. Men maken satte på filmen om Steve Jobs och tankarna flög bort. Filmen var bra så långt jag orkade se. Nu ligger jag i sängen o ska sova. Imorgon har vi hela tjocka släkten hos oss, så bäst att sova nu. Natti Natti!! God jul på er alla förresten:)

Baddags:)

Kategori: Allmänt

 
Tanken var att jag och Benjamin skulle baka men det slutade med att Ante fick rycka in och avsluta det hela:) det blir lätt kaos med Izabel ibland....
En trött och hungrig Izabel<3<3
Mor o dotter hos farmor och farfar igårkväll.

Fredagsmys med goa vänner !!

Kategori: Allmänt

Hur svensk är du?? Som ni ser fick Henrik 74poäng och blev därmed mest svensk av oss 4:) roligt spel med massa diskussioner och skratt.
 
Ikväll kom våra goa vänner Henrik och Yvonne över på middag och tillsammans lagade vi tacos som vi alla njöt av. Mätta och belåtna hade vi skoj med Izabel och när våran ängel somnade spelade vi spel. Det var som vanligt mkt trevligt att umgås med detta underbara par. Kvällen avslutades med att den som trodde sig vara minst svensk var mest svensk:)
 

Selfie!!

Kategori: Allmänt

Efter en massa kul som inkluderade en rolig och händelserik lussekattsbakning med systerssonen Bemjamin blev det lite egentid för mig. Det blev snabbshopping i Kista galleria. Så bra att de har öppet till 22:00 fram tills 23/12. 
Trots kvällens shopping är det fortfarande så att fler julklappar behöver inhandlas. 
Jag ser nu fram emot makens julledighet, han jobbar imorgon och sedan kommer han att vara hemma i 3 veckor. Såååå underbart att det är obeskrivligt. Och det blir bara bättre, för efter denna ledighet så är det så att maken kommer vara föräldrarledig på måndagar. Samtidigt som jag får lite egentid så får vi möjlighet att hitta på roliga saker tillsammans. Så det ser vi alla i vår lilla familj fram emot. 
 
Selfie....uttråkad och trött....dags för en kopp te och sen blir d sängen!!

Ge mig energi....

Kategori: Allmänt

 
Jag e så otroligt trött. Min kära dotter har fått för sig att vakna på nätterna. Och jag behöver sömn, mkt sömn för att kunna funka. Och det blir liksom inte riktigt som jag vill med sömnen nu. Jag hoppas att det bara är en fas o att Izabel återgår till det för oss normala, alltså att sova 19:30-07:00. När hon vaknar till på nätterna så ignorerar vi henne, vi pratar inte alls, utan försöker med nappen o snuttisen o funkar inte det så väcker jag maken som får lyfta över Izabel till våran säng. För där kan hon ligga mellan oss och rulla runt tills hon somnar. 
 
Ikväll la vi henne senare, runt 21:00, o då brukar hon sova utan att vakna till. Men det är ju inte d bästa, vill ju helst att hon lär sig att somna tidigt. 
 
jaja, vi får se hur d blir, hoppas på en vändning snart. Trots min trötthet blev det jullunch med jobbet på Wallmans salonger idag. Det var så kul att träffa mina fina kollegor. 
Så kul hade Izabel innan läggdags, hon drar verkligen hårt....snart har jag inget hår kvar:)
En bild från gårdagen, Izabel o Amira på väg in till stan för lite shopping o fika.

Min kropp vill bo i ett varmt land!!

Kategori: Allmänt

Har inte mått så bra, började känna mig dålig igår och idag blev d bara värre. Dels beror det på kylan men också våra nya rutiner. Får skriva om d en annan gång, när jag inte har huvudvärk.
 
Min prinsessa<3<3
Izabel o Ariana:)
Izabel med Anisa o Ariana ( kusin Benjamin o kusin Sams kusiner från Iran)

Izabels första träff med tomten!!

Kategori: Allmänt

Idag blev det en del shopping i Haninge Centrum. In och finn har öppnat en butik i Haningen Centrum, innan fanns de i Port 73 men nu finns de även i handen c. Vilket jag verkligen uppskattade idag. Köpte nästan allt jag var ute efter. Sen såg vi tomten som vinkade fram Izabel och självklart vill vi att hon ska ha en första bild med tomten. Det är ju hennes första jul. Så Izabel fick sitta hos tomten och de tog bilder medans jag försökte locka hennes uppnärksamhet. Och fotografen hade så klart bråttom och knäppte väldigt snabbt. Så när Izabel hade vant sig vid tomten och såg glad ut så var de försent. Vi fick en bild i handen och tyckte det skulle vara roligt för Izabel att se hennes första reaktion när hon för första gången träffar tomten. Minne för livet. Efter shoppingen blev det en tur till farmor o farfar. Och där hade Izabel skoj med farfar o farbröderna. Nu så blir det tv4 play då vi missade solsidan.

Filmmys

Kategori: Allmänt

Izabel somnade för en stund sedan o nu blir d filmmys för oss. Och dags att inta dagens dos av granatäpplen.

Myspys!!

Kategori: Allmänt

 
Idag fick jag en rejäl sovmorgon, jag och Izabel sov till 11:00, vilket jag verkligen behövde. Efter en lunch till Izabel o senfrukost till mig begav vi oss ut för att hinna med några ärenden o handla lite julgrejer på Åhlens. Hem kom jag med en stor påse från Åhlens. Sen lagade jag middag 
o det blev chili con carne, riktigt gott tyckte maken:)
Tankek var att baka pepparkakor efter middagen men Izabel var ganska trött då hon inte sov ngt under dagen. Inte konstigt då hon sov till 11 i morse. Så Izabel somnade och vi hade lite myspys med glögg o annat gott. Och självklart stod jag o tjärnade granatäpplen. Vi försöker äta granatäpplen varje kväll. Som jag tidigare skrivit är det inte bara gott utan också mkt nyttigt. Men mina händer ska vi inte prata om, handflatorna är helt missfärgade, men det är de värt.
 
Nu är det dags att säga natti natti!!

Oj oj oj....

Kategori: Allmänt

Vad vår lilla familj haft mycket att göra. Det har varit fullt upp hela tiden. Massa olika projekt och så lilla prinsessan som vägrar att äta mat som inte är hemlagad. Och självklart lagar jag hennes favoriträtt som består av: ryggbiff, palsternacka, morot, potatis, ris, persilja och osaltad smör. Men det blir lite svårt när vi tillbringat mesta tiden utomhus. Burkmat är ju enklare att ta med sig ut. Men idag eller rättare sagt ikväll hann jag laga det. 
Julgranen hann vi också pynta, dock är vi inte klara. Och Izabel har hittat en ny favorit sysselsättning, nämligen att plocka bort allt som hänger i granen och slänga det på golvet. 
Jag är för trött för att skriva om allt det andra som hänt. Nu blir d sängen....natti natti!!
 
 
Min ängel accepterar inte att jag står och sminkar mig i badrummet. Hon vill vara delaktig och lyckades få ut mig till hallen och på bilden leker hon ge och ta och säger tack tack....tack tack<3<3